מחלת שומן?

בכתבה הזאת הם טוענים שיש הורמון מסויים שהגוף שלנו מייצר שגורם לאוכל להיות טעים או לא. ולכן יכול להיות אנשים שהמסיביות שלהם היא באמת מחלה. זה מובן, אין שום בעיה.

הבעיה שלי היא שהם טוענים שהבעיה הזאת גורמת לכרובית ולברוקולי לקבל טעם טוב בניגוד לטעם המשעמם שיש להם. ואני חושב, רגע… כרובית וברוקולי משעממים? כרובית וברוקולי הם שניים מהמאכלים שאין לי בעיה לאכול עוד ועוד ועוד. אני מאוד אוהב אותם והם מאוד טעימים. האם גם לי יש בעיה כזאת, כמו שמדובר, או שהם פשוט לא מבינים באוכל? כי אני שומר על המשקל שלי כמו שצריך.


Posted in Thinking Out Loud by with 1 comment.

Comments

  • עודד says:

    נראה על פניו שהם מצאו תרופה להשמנה (שאני אישית לא אתנגד לקחת, ואני מכיר עוד כמה אנשים). בקשר לכרובית וברוקולי – אני גם מאוד אוהב, אבל אתה חייב להודות שיש להם טעם פחות מעניין מל… סטייק, לדוגמה. או צ’ילי.

    לדעתי “bland” במאמר זה לא “משעמם”.