בורגול

או כמו שאני אוהב לכנות אותו “ארוחת האין-לי-כוח-לעשות-דבר-היום-כלום?-אפילו-לא-להרתיח-מים-טוב-אני-מוכן-להרתיח-מים”.

זה טוב לפעמים ההן, כמו שאני מרגיש כשאני כותב את זה, שפשוט אין כוח ולא רוצים לעבוד בכלל אלא רק לאכול וזהו.

שימו קומקום עם מים להרתחה.
קחו את שקית הבורגול שלכם ורוקנו חצי ממנה לכלי הגשה מבודד. כן, עדיף פלסטיק ולא ברזל.
תבלנו את הגרגירים כרצונכם. אני בדרך כלל מעדיף תבלין גדול ראשי (כמו תבלין עוף או סטייק) ועוד אחד קטן (כמו טימין או פטרוזיליה).
כאשר המים רותחים, מלאו את הכלי כך שהמים מכסים את הבורגול ועוד קצת.
ערבבו ואז השאירו את התבשיל לעמוד.
כעבור כמה דקות זה יהיה מוכן.
אני גם אוהב להוסיף על זה עוד רוטב.

זמן הכנה: פחות מעשר דקות מתוכן כמעט כלום עבודה.
עלויות: שקית בורגול – 5.50 שקל ומשתמשים רק בחצי ממנה לכל בן אדם.


Posted in Mixing by with comments disabled.

Pingbacks & Trackbacks