יום התחיל רע כשלא מצאתי את כלי הסלט שלי שהשארתי על המייבש אתמול.
ועכשיו פיזיקה בפישבך 343. אין שקע חשמל הגיוני בפישבך 343. אני צריך לעשות סוג של מופע טרפז רק בשביל להיות מסוגל ללמוד.
4 hours ago, comment
אני חושב שבצבא, כשחייתי עם עוד ארבעה אנשים באותו חדר קטן כשלכל אחד היה ציוד לשבועיים לפחות, הרגשתי יותר נוח ובטוח עם שותפים מאשר עכשיו.
5 hours ago, comment
At the start of the week, I feel sick and winded. Then she comes over and I'm perfectly fine and joyous. Then she leaves and I'm even sicker than before.
Is that even physically possible?
2:40 AM Mar 09, 2010, comment
Why do I always get the feeling I've failed to impress at job interviews?
6:14 AM Mar 08, 2010, comment
 

מיקרוסופט יממנו פיתוח לינוקס

כן, זה קצת עקיף אבל עדיין מצחיק.

למה? ובכן, קאנוניקל, הקבוצה שמפתחת את אובונטו לינוקס החליטה להחליף את ספק החיפוש הסטנדרטי שלה (גם בחיפוש מתוך מערכת ההפעלה וגם בשואש שמגיע מותקן איתה) לזה של יאהו. עדיין יהיה אפשר להחזיר לגוגל אבל יאהו יהיה ברירת המחדל. הם עשו את זה בגלל הסכם עם יאהו לפיו היא תספק כספים למפתחת בשביל המשך מימון הפרויקט. בגלל שיש הסכם בין יאהו למיקרוסופט בכך שבינג הוא, תכל’ס, החיפוש של יאהו, אז באופן עקיף, מיקרוסופט משלמת על הפיתוח של אובונטו. אני חושב שזה משעשע.

תגובה אחת ל “מיקרוסופט יממנו פיתוח לינוקס”

  1. איל says:

    כל השרשרת הסבוכה הזו של הסכמים זה מה שהתחיל את WWI, לא? כי מי אמר שמלחמה חייבת להיות עם נשקים…

הוסף תגובה !